Ce este bucataria cloud?

O bucatarie cloud, cunoscuta si sub numele de bucatarie fantoma sau bucatarie dark, este o unitate profesionala pentru gatit care este configurata exclusiv pentru preluare si livrare de comenzi la domiciliu. Bucataria cloud in care se gateste nu are adesea o marca anume si poate oferi echipamente si spatiu de lucru pentru o multitudine de restaurante sau bucatari simultan.

Bucatariile de tip cloud au cunoscut o crestere semnificativa in industria ospitalitatii in ultimii ani. Aceasta noua tendinta, totusi, nu este ceva de temut – de fapt, dimpotriva. Bucatariile de tip cloud ofera oportunitati pentru antreprenorii din HoReCa aspiranti de a se implica, facilitand intrarea pe piata si minimizand riscurile. Restaurantele consacrate profita, de asemenea, de aceasta oportunitate de a ramane agile pe o piata fluctuanta.

Lucreaza cu modelul nostru de bucatarie cloud

Clienti noi usor de deservit

Bucatariile Soul Kitchens sunt situate intr-o zona cu populatie densa si volume mari de comenzi de mancare.

Costuri mai mici, profituri mai mari

Atunci cand forta de munca, costurile imobiliare si cheltuielile generale scad, profiturile cresc.

Gestionezi comenzile pe o singura tableta

Am simplificat procesul de preluare comenzi folosing o singura tableta. Tehnologia noastra integreaza toate aplicatiile de livrare intr-un singur loc.

Adopta mai multe concepte

Maximizeaza volumul comenzilor prin adoptarea mai multor bucatarii internationale intr-o singura bucatarie Soul Kitchens

Solutie la cheie

Deschide o bucatarie cloud in mai putin de 3 saptamani, cu mai putin capital, si profita de modelul nostru dovedit pentru food delivery.

O echipa care te sustine

Ne ocupam de logistica pentru a asigura livrarea rapida si cu acuratete a comenzilor tale.

De ce restaurantele traditionale esueaza

Esti responsabil de tot

Angajarea si gestionarea personalului, intretinerea echipamentelor sau a cladirii, clienti nepoliticosi, zile cu vanzari scazute. In plus, trebuie sa-ti stimulezi propriile vanzari, sa atragi oameni in locatie iar vanzarile nu sunt garantate tot timpul. Asta inseamna ca trebuie sa te ocupi si de marketing si promovarea restaurantului tau.

Toate reprezinta dureri de cap cu care se confrunta antreprenorii din HoReCa care detin un restaurant fizic.

 

Esti dependent de locatie

Locatia este incredibil de importanta in stabilirea succesului restaurantului tau. Indiferent daca este o destinatie sau o locatie cu trafic intens, daca nu reusesti sa valorifici caracteristicile unice ale acesteia, atunci restaurantul tau poate avea dificultati.

Investitie initiala mare

Investitia initiala uriasa ii impiedica pe multi bucatari cu adevarat talentati sa-si deschida propriile restaurante, deoarece pur si simplu nu au capitalul sau sunt dispusi sa isi asume acest mare risc.

Cu o bucatarie tip cloud in schimb, poti incepe cu un capital de pornire mult mai mic iar riscurile sunt reduse la minimum.

Greu de experimentat

Un alt dezavantaj in a avea propriul restaurant cu locatie il reprezinta posibilitatile reduse de a experimenta cu meniul.

Devine foarte dificil pentru tine sa incerci diferite tipuri de bucătării din cauza faptului ca tu, brandul tau si afacerea ta sunteti cunoscuti pentru acea bucatarie specifica.

Profiturile sunt mult mai mici

In cazul restaurantelor clasice, profiturile sunt mult mai mici decat cele ale unei bucatarii in cloud.

Nu numai costurile initiale de deschidere sunt mai mari, dar si capitalul de care ai nevoie pentru a mentine operatiunile este mare. Chiria mai mare pentru un spatiu mai mare, mai mult personal necesar pentru a deservi clientii de la masa, factura la electricitate, facturile pentru tehnologie si marketing, toate influenteaza negativ profitul.

Ar trebui sa iti deschizi un restaurant in cloud? Categoric!


Obtine mai multe detalii
Contacteaza-ne!

Vei fi contactat in 24 de ore de un reprezentatnt SoulKitchens